CICLE INICIAL - MATEMÀTIQUES

Bon dia nenes i nens de Cilcle Inicial!!





Ja tornem a estar aquí una setmana més amb les propostes d'INNOVAMAT per a la setmana. Ja sabeu que podeu practicar amb l'APP de BMATH (a l'ordinador, a la tauleta, al mòbil...) només us l'heu de descarregar! Teniu l'opció de practicar cada dia durant 15 minuts!!
Ja veureu que bé s'ho passen! A l'escola ho gaudien molt! I recordeu que amb l'última versió podeu saber com avancen a nivell de coneixements!!

D'altra banda, com cada setmana tenim la sessió de BMATHEROES el dijous a les 18:00. Us deixem l'enllaç preparat per a poder-hi anar!
https://www.youtube.com/watch?v=uDFBB2edj8s

Si no els heu pogut seguir cada setmana us deixem un enllaç on estàn tots penjats, per a què els pugueu fer quan vulgueu!! Animeu-vos!
https://innovamat.com/blog/ca/experiments-bmatheroes/?utm_source=calendar-s2&utm_medium=web&utm_term=cat-w&utm_content=cat&utm_campaign=recursos-3r-trimestre

I per útlim aquesta setmana us deixem amb un vídeo que han preparat especialment per a les famílies, per als pares i mares. Volem que entengueu com treballem les matemàtiques i per això faran un directe per a vosaltres demà DIMARTS a les 18:00. L'enllaç és el següent: https://www.youtube.com/watch?v=GDCJuGxz9BY


Animeu-vos doncs amb totes aquestes possiblitats!!

Força famílies!! 

Per a qualsevol dubte us podeu dirigir a les tutores de les vostres filles i fills!

Comentaris