CONFINAMENT A CASA

El Govern de la Generalitat va prendre la mesura de tancar tots els centres educatius de Catalunya en el marc del Pla d'Actuació del Procicat per malalties emergents. Davant d'aquesta situació, ens hem vist tots i totes tancades a casa sense saber per quant de temps! 
És una situació excepcional, sobtada i inesperada. Des del Cicle Inicial hem pensat que aquest blog és la millor manera de fer-vos arribar propostes per entretenir i fer passar el temps, aconseguir aprendre i divertir-nos a la vegada. 
Esperem el vostre feedback, recordeu que podeu deixar comentaris, fer-nos preguntes i propostes també! 
Aconseguim fer d'aquest tancament un temps de profit entre totes i tots!!


Per començar us passem una informació que la Generalitat recomana per tal d'explicar als infants tot el què està passant i fer-ho de la millor manera per tal que ells i elles ho entenguin. 





D'altra banda, des de l'Hospital Sant Joan de Déu ens fan un seguit de recomanacions també, sobre com explicar als nostres fills i filles els motius de la quarentena i l'aïllament pel coronavirus. Si entreu a aquest link hi trobareu la informació.



Si aneu navegant per internet hi ha molt material amb informació útil. A la web del Club Súper3, concretament a l'InfoK hi trobareu varis vídeos que parlen de tot plegat, i és molt interessant ja que són noticiaris dirigits als nens i nenes!


https://www.ccma.cat/tv3/super3/infok/infok-especial-coronavirus/video/6032280/



A més a més, l'editorial Sentir ha publicat el conte digital "Rosa contra el virus. Conte per explicar el Coronavirus i altres virus possibles". És un conte dirigit a infants entre 4 i 10 anys que té com a objectiu explicar als més petits què és el virus i ajudar a gestionar les emocions. Tot ajuda per fer-nos entendre, sobretot als mes petits, aquesta situació excepcional! El podeu descarregar de forma gratuïta des d'aquest link:


https://editorialsentir.com/cat/conte-gratuit-la-rosa-contra-el-virus-un-conte-per-explicar-el-coronavirus-i-altres-virus/?preview=true&_thumbnail_id=2126


Molts ànims a les famílies i força per entomar aquests dies a casa. 

Comentaris