CICLE INICIAL - LLENGUA

Bon dia a tot@s!!!

Avui hi tornem amb propostes de LLENGUA, que és molt important i l'hem de seguir treballant. 




En primer lloc, us recordarem que tot allò que feu i us vingui de gust compartir (contes inventats, manualitats, reptes, els vostres arcs de sant martí per decorar les finestres...) o simplement per saludar-nos, ens podeu enviar fotos o vídeos a la nova adreça de correu electrònic:

comlescolaelvallesnohihares@gmail.com

Ens agradarà molt veure com esteu vivint tot això a casa i saber que esteu bé! Us trobem a faltar!

Propostes d'avui:

  • Us recomanem que llegiu! Llegiu contes, notes que us escriguin, còmics, revistes, llibres, la llista de la compra... I feu-ho en veu alta, que us puguin sentir la mare, el pare, la germana o el germà... 
  • Escolteu CONTES. A més de llegir, també és important escoltar-los. Us els poden explicar els germans o germanes, els pares i les mares... Nosaltres us deixem un enllaç a "Una mà de contes", on trobareu molts contes.
  • La mestra de 2nB ha preparat uns trencaclosques molt especials! A veure si aconseguiu fer-los i llegir el què hi posa! 

https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=3ac9020c65c8

https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=01b85ddc51a6

https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=25eea60a5b52

https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=1d0d6ce8f954

https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=1f2db1de74e3


  • Us recomanem fer endevinalles, molts ja coneixeu aquest recurs i sabem que us agradava molt!

  • Per últim, avui us deixem un recurs amb diferents activitats que us ajudaràn a millorar la lectura i que aquesta sigui més eficaç. 
http://www.jverdaguer.org/jsmedia/005eficas/ 



Per a utilitzar molts d'aquests recursos online és necessari tenir instal·lat l'Adobe Flash Player. L'enllaç és el següent: 



*IMPORTANT: recomanem a les famílies que fomentin un ús responsable de les noves tecnologies i regular-ne el temps d'ús.*

Comentaris