CICLE INICIAL - EDITORIAL SANTILLANA

Bon dia nenes i nens! 



L'Editorial Santillana, que és amb la que treballem a l'escola, ens ha disposat de quaderns on-line per poder treballar des de casa. Us deixem els enllaços aquí. Hi trobareu dos quaderns, del segon i tercer trimestre (podeu canviar de quadren a l'esquerra, a dalt de la pantalla).
Si no teniu impresora no us preocupeu, ho podeu fer amb les tauletes a través d'app que us permetin escriure com una pissarra. Però, potser, la millor manera per recollir tot el que feu és realitzar-ho en una llibreta a part. Hi ha molt per fer!

PRIMER



Aquesta editorial posa al nostre abast i en obert per a tothom les plataformes digitals que té, val la pena fer una ullada a la seva pàgina web. Us deixem l'enllaç on expliquen com fer-ho i quina constrassenya i usuari hem d'utilitzar:



D'altra banda, juntament amb altres editorials, el canal CLAN de rtve han llançat una eina virtual  encarat a ajudar a les famílies durant aquest confinament. També us deixem l'enllaç:





*IMPORTANT: recomanem a les famílies que fomentin un ús responsable de les noves tecnologies i regular-ne el temps d'ús.*

Comentaris